Produkter för nico rör väggarna (4)

Iberisk Bellota Chorizo - LÄNAR OCH KORVAR

Iberisk Bellota Chorizo - LÄNAR OCH KORVAR

Embutido som är tillverkat av en blandning av hackat kött från iberisk gris, tillsatt med salt och kryddor, knådat och stoppat i tarm. Med en delikat smak och karaktäristisk arom. Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad. Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, paprikapulver, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein, naturlig arom och naturlig nötkreaturstarm. 100 % naturliga ingredienser. Inga artificiella E-ämnen. Vikt: 0,280 kg Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad vid temperatur under 5ºC. För konsumtion är den rekommenderade temperaturen 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, hackad, knådad, stoppad och lagrad. Ingredienser: Kött från iberisk ekgris, salt, socker, naturliga kryddor, vegetabiliskt protein Vikt: 0,280 kg
Polvorones

Polvorones

Ingredienser VETE mjöl*, MANDEL mjöl*, icke-hydrogenerade vegetabiliska oljor och fetter* (solros*, kakao*), rörsocker*, solrosolja* och kanel. ESPELTA Ingredienser SPELT VETE mjöl*, MANDEL mjöl*, icke-hydrogenerade vegetabiliska oljor och fetter* (solros*, kakao*), rörsocker*, solrosolja* och kanel. Vete Referens: Poecp38 Vete Ean: 8413115003477 Vete Referens: Poec-g Vete Ean: 8413115003460 Spelt Referens: Poeecp2 Spelt Ean: 8413115005228 Spelt Referens: Poeecg Spelt Ean: 8413115005235 Vete Energiinnehåll: 2079 Kj/496 Kcal Vete Fett: 26,2 G Varav Mättat 8,8 G Vete Kolhydrater: 56,8 G. Varav Socker 9,33 G Vete Protein: 8,4 G Vete Salt: 0,1 G Spelt Energiinnehåll: 2079 Kj/496 Kcal Spelt Fett: 26,2 G Varav Mättat 8,8 G Spelt Kolhydrater: 56,8 G. Varav Socker 9,33 G Spelt Protein: 8,4 G Spelt Salt: 0,1 G Vete Förpackningar: Låda med 8 Förpackningar av 300 G Vete Bulk: Låda med 2 Kg. Netto Spelt Förpackningar: Låda med 8 Förpackningar av 300 G Spelt Bulk: Låda med 2 Kg. Netto
Iberisk Svinskjold Lizard

Iberisk Svinskjold Lizard

Iberisk gris över 10 månader. Styckdel av magert kött belägen på grisens sidor, mellan Panceta och Barriguera, och skuren i strimlor. Lagarto de Manto av iberisk gris är en utsökt styckdel som erhålls från iberiska grisar över 10 månader, kända för sin oöverträffade smak och kvalitet. Denna magra del ligger i den kostala zonen, mellan panceta och barriguera, och presenteras i fina strimlor som erbjuder en mör och saftig textur, idealisk för grillning eller grillning. Dess skärning i strimlor gör den till ett mångsidigt val för olika gourmeträtter, samtidigt som den behåller den autentiska och djupa smaken av iberisk gris. Perfekt för dem som värdesätter kvalitetskött med en gourmettouch.
DUROC RAS FRAMLÅR - LÅR

DUROC RAS FRAMLÅR - LÅR

DUROC-RAS FRAMLÅR - LÅR Referens: 5225 VIKT: 850 gr